GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu
Rólunk/Cégtörténet
Nagy Alexandra
ügyvezető igazgató
nagy.alexandra@grafinet.hu
Nagy Balázs
alapító, ügyvezető igazgató
nagy.balazs@grafinet.hu

A GrafiNet 1998-tól, azaz a hazai online világ létrejöttének hajnalától megbízható becsületes munkájának köszönhetően napjainkra hazánk meghatározó innovatív  IT vállalkozásává vált. Az elmúlt 14 év során az országos és európai szakmai és megrendelői elismerésen kívül a közelmúltban a nemzetközi piacon is sikeresen mutatkoztunk be. A növekedés minden fázisában gondosan őrizzük a ügyfeleinkkel kiépülő személyes jókapcsolatunkat, közvetlen és lelkiismeretes munkamorálunkat. A 100%-ban magyar tulajdonban álló cégünk az ország több pontján – így Budapesten is – elérhető.

Bízunk benne, hogy kitartó, szigorú minőségi alapelveinkhez ragaszkodó, folyamatosan megújulni tudó innovatív és nyitott munkamódszerünket Önök is kamatoztatni fogják.

Számunkra a legnagyobb elismerés ügyfeleink elégedettsége, jókedvű továbbajánlása. Új megbízásaink több, mint 80%-át korábbi elégedett ügyfeleink ajánlásainak, elkészült munkáink népszerűségének köszönhetjük. Ha Ön is így talált ránk megkeresése megtisztelő visszajelzése munkánk elismerésének.


Küldetésünk

Közel 15 éve amikor először írtuk le a szót: GrafiNet vele együtt álmodtunk egy innovatív vállalatot, akit megrendelőivel a kölcsönös elégedettség, tartós bizalom és az Ügyfelei sikerébe vetett töretlen és megingathatatlan hit kapcsol össze. Fenti álmunk részeként egy tudás és innováció-központú, őszinte, felelősségteljes munkamenetet alakítottunk ki a nemzetközi üzleti életben is egyedülálló garanciákkal.

Mitől vagyunk tehát különlegesek? Attól, ha Ön is minket választ!


Munkatársaink
Vezetőség  
Két fő
Vezetőség
  Designerek  
Két fő
Designer
  Flash Fejlesztő  
Egy fő
Flash Fejlesztő
Fejlesztő Csapat  
Öt fő
Fejlesztő csapat
  Flash Fejlesztő
 
Egy fő
Marketing Tanácsadó+Szövegíró
  Flash Fejlesztő
 
Egy fő
Supportos
A legjobb minőségre, legmegbízhatóbb szolgáltatások nyújtására törekszünk - szakmai gárdánk összeállításánál ezt tartjuk szem előtt. Az évente dinamikusan növekvő és színesedő csapat ma már az ország számos területéről származó, a saját szakterületükön unikális tudású szakemberekből áll. Jelenleg 12 kollégánk végzi kreatív alkotó munkáját irodánkban.

Társadalmi felelőség

Folyamatosan igyekszünk tehetséggondozáson alapuló , vagy társadalmi felelősség szerinti támogatásokon keresztül hozzájárulni környezetünk és a benne élők életminőségének javulásához. Az anyagi segítségnyújtáson kívül fontosnak tartjuki a közvetett támogatást, azzal segíteni, amihez leginkább értünk: a hazai vállalkozások és közintézmények számára a munkatársaik által barátságos körülmények közt kezelhető IT alkalmazások fejlesztését.

 

Karitatív szakmai támogatásaink:

  • Evangélikus Külmissziói Egyesület (EKME) részére jótékonysági naptár grafikai tervezése és nyomdai kivitelezése. [Az elkészült naptár értékesítéséből származó teljes 1.000.000 forint árbevételt nyomornegyedben élő tanulni vágyó árva kenyai gyermekek oktatására és élelmezésére fordította a Heart to Heart alapítvány!]
  • A Magyar Vöröskereszttel együttműködve a 2010. évi árvíz károsultjainak megsegítését szolgáló online jótékonysági licit arculati tervezésével és egyedi aukciós rendszerének fejlesztésével járultunk hozzá bajba jutott honfitársainkat támogatásához.

 

Felelős munkáltató:

A társadalmi felelősségvállalás mellett kiemelt jelentőségűnek tartjuk, hogy saját munkatársaink számára kellemes, élhető: világos, zaj- hő és egyéb káros terhelésektől mentes - munkakörnyezetet bíztosítsunk. Munkatársaink tehetségének kibontásához, szellemi frissességük megőrzéséhez folyamatos szakmai és multidiszciplináris képzésekkel járulunk hozzá. Természetesen mi sem vetjük meg a kikapcsolódást sem, ezért ha csak tehetjük magunk mögött hagyjuk az alkotó műhelyt és közös kirándulásra, gokartozásra, mozizásra, múzeumlátogatásra indulunk.

 

Köztartozásmentes adóalanyiság:

Cégünk fontosnak tartja a jogszabályok pontos, adózói korrektségen és előzékenységen alapuló betartását. A GrafiNet Team Kft. ennek megfelelően szerepel a NAV által nyilvántartott köztartozásmentes adozói adatbázisban. 


Munkamódszereink

Online és Offline grafika: Egyedi grafikai tervezés igény esetén minőségbiztosított nyomdai kivitelezéssel. A "hajdani céhmesterek titkait ellesve" igyekszünk magas minőségű, átgondolt kreatívokat készíteni legyen szó akár egy logó tervezéséről, vagy komplett arculati és nyomdai kivitelezésről.

Mobiltechnológiai, dobozos és egyedi fejlesztés: Nemzetközi szabványoknak megfelelő szakértői programozás böngészőfüggetlen megjelenéssel. Önálló fejlesztési életciklussal rendelkező dobozos termékeink, kreatív egyedi fejlesztéseink, vagy az online hozzáférhető közösségi és mobil technológiai megoldásaink garantáltan biztosítják a megfelelő minőséget és innovációval kombinált megbízhatóságot. Garanciáink a projektkivitelezés egész folyamatán végigkísérik Önt.


Ügyfeleink

Elsősorban magyarországi kis- és középvállalkozások, önkormányzatok, kormányzati szervek, gazdasági célú tömörülések (konzorciumok, klaszterek), turisztikai piaci szereplők kiszolgálására szakosodtunk. Legkedvesebb megbízóink sorában számos hazai egyház és rend tisztelt meg minket bizalmával. Alulról építkező árszabásunk lehetővé teszi, hogy akár egy kis egyszemélyes virágkertészet, vagy egy multinacionális vállalt is megtalálja a számára megfelelő szolgáltatás, fejlődésével párhuzamosan kis ráfordítással a meglévő jelenlétét erősítse és növelje. 2011-től egyre erősödő tendenciaként ötletgazdag magánszemélyek is megtisztelnek fejlesztéseikkel, mellyel a munkahelytől független egzisztencia elérését célozzák meg.

 
Budapes Értéktözsde   Hungexpo   Invitel   Magyar Turizmus zRt.   CoopStar zRt.   Synergon nyRt.
 
Budapesti Értéktőzsde
www.bet.hu
  Hungexpo Zrt. GL EVENTS
www.hungexpo.hu
  Invitel Zrt.
intranet
  Magyar Turizmus Zrt.
www.itthon.hu
  CoopStar Zrt.
www.coopstar.hu
  Synergon Nyrt.
www.coopstar.hu

Díjak, elismerések
Ügyfeleink elégedettsége mellett külön öröm számunkra, hogy cégünk munkássága, munkatársaink elhivatottsága több hazai és nemzetközi szakmai versenyen is kiemelkedő elismerésben részesült. 
 
 
2013 Innomax díj 2013
Innomax díj
A "keresőbarát tárhely" szolgáltatás kifejlesztéséért 2013-ban az Innomax díj I. kategóriájának II. helyezését nyertük el az E.N.S. Zrt. mint holdingunk színeiben. A GrafiNet csapata a keresőbarát tárhely termék algoritmusainak tervezésével és programozásával, továbbá a központi vezérlést végző szoftver fejlesztésével járult hozzá a nívódíj elnyeréséhez. Az innovációs díjat 2013-ban kiemelkedően illusztris zsűri döntése alapján ítélték oda [Gerlei Gyöngyvér - Invitel vállalati értékesítési üzletág igazgatója, Pusztay András - Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója, dr. Peredy Zoltán - a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető helyettese, Krisán László - KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, Halácsy Péter - Prezi.com társalapítója, Papp Péter - kancellar.hu elnöke].
 
Elismerés az árvízkárosultak megsegítéséért 2010
Vöröskereszt Díj - Az árvízkárosultak megsegítéséért
A 2010. évi árvízkárosultak megsegítése céljából a Magyar Vöröskereszt által életre hívott program szakmai partnereként fejlesztettük online aukciós rendszerünket amely a felajánlások liciten keresztüli gyűjtését végezte. Szakmai munkánkkal és annak közvetlen társadalmi értékével kivívtuk az "Árvízkárosultak megsegítéséért" díjat, melyet a "Nemzet színésze" díjjal kitüntetett Bodrogi Gyula színművésztől vehettünk át. Köszönjük.
 
2008 év honlapja 2008
Év honlapja díj
A Budapesti Értéktőzsde számára neves partnerünkkel szakmai együttműködésben készített honlap 2008-ban a megtisztelő Év Honlapja díjat nyerte! Nagy örömünkre szolgál, hogy a szakmai kihívásokban bővelkedő, közismert megbízó részére készített megoldást szakmai elismeréssel is jutalmazták.
 
Arany titán díj 2006
Arany Titán díj II.
Cégünk honlapja 2006-ban elnyerte az akkori hazai online tér egyik legrangosabb versenyének II. helyezését, amelyet a kreatív grafikai és innovatív technológiai megoldásainkért ítéltek oda. Köszönjük!
 
B.I.D silver kategóriás minőségi díj 2005
B.I.D silver kategóriás minőségi díj (Business Initiative Directions)
2005-ben a nemzetközi Business Interactive Directions ezüst kategóriás minőségi díját hozhattuk haza. A zsűri a világ legdinamikusabban fejlődő, ágazatukban egyedit alkotó vállalatok munkáját ismeri el. 

Viszonteladói feltételek és regisztráció