GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu

PDF formátum
SMTP levélküldő szolgáltatás megrendelőlap
Független SMTP szerver szolgáltatásunk segítségével, Ön kapcsolt szolgáltatások (pl tárhely) nélkül is bárhol és bármikor internet szolgáltatótól függetlenül biztonságos Önnek dedikált csatornánk tud e-mailt küldeni notebookja, táblaszámítópe, mobiltelefonja segítségével. Mindezt belföldön, vagy külföldön előre tervezhető, éves költségért. Ismerje meg csomagkínálatunkat!

Kímélje meg magát az elveszett e-mailek és az örökös átállítás bonyodalmaitól töltse le megrendelőlapunkat, amelyet kitöltve és aláírva várunk (postai úton, faxolva, vagy akár színesen scannelve e-mail címünkre) elérhetőségeink bármelyikén!
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Szolgáltatásaink minőségi biztosítékául nem csupán megkötött szerződéseink és megrendelőlapjaink, hanem az ügyfeleinkkel való együttműködés jogi alapköve az úgynevezett általános szerződési feltételeinkben foglaltak is szolgálnak.
Jelenlegi ÁSZF-ünk 2006.02.11-től kezdődően visszavonásig hatályos.
  • ÁSZF módosítás, hatályos: 2010.12.08-tól: általános szerződési feltételeink 1.1 pontját új irodánk címével bővítettük. Minden más pontot változatlanul hatályában fenntartottuk.[A módosítást 30 napos hirdetményben tettük közzé honlapunkon 2010.11.08-án.]
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Ügyfél-elégedettségi kérdőív
Köszönjük, hogy internetes rendszereik fejlesztésével,- fenntartásával kapcsolatban bizalmával cégünket tisztelte meg. Szeretnénk az Önök és leendő ügyfeleink szemében is megőrizni kivételes erényeinket, megszüntetni gyengeségeinket. E törekvésünkkel kapcsolatban arra kérjük, ha ideje engedi töltse ki a jobb oldali "Letölt" gombon elérhető pár kérdésből álló ügyfél elégedettségi kérdőívünket. Segítségét előre is köszönjük.
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Domain lemondó nyilatkozat
Mellékelt lemondó nyilatkozattal a .HU domain nevek tulajdonjogának átadás-átvételét szeretnénk megkönnyíteni. Kérjük értelemszerű kitöltését követően ne felejtsék el a dokumentumban megjelölt azonosító okiratok csatolását sem!
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Titoktartási nyilatkozat
Ügyfeleink kérésére bizalmas információik megőrzésének biztosítására bármikor, de különösen az egyedi fejlesztésekkor bizalmassági (titoktartási) nyilatkozat aláírásával kezdjük meg a közös munkát. Előkészített nyilatkozatunk a jobb oldali gombra kattinva letölthető.
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Nemzetközi és .HU domain megrendelőlap
Nemzetközi és .HU domain címek megrendeléséhez kérjük a mellékelt igénylőlapot legyen kedves kitöltve és aláírva eljuttatni elérhetőségeinkre. Minden esetben postai úton eredetiben is kérjük, de a gyorsabb ügyintézés érdekében színesen scannelve, vagy faxon előreküldhető. A megrendelőlap cégek, alapítványok, közintézmények, magánszemélyek részére egyaránt használható.
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
PHP mail() kvóta limitemelés
A mellékelt megrendelőlap segítségével weblapjának, webáruházának kiküldhető e-mailek számát maximalizáló kvótáját bővítheti egyedi megrendeléssel. FIGYELEM: a mellékelt megrendelőlap nem alkalmas hírlevélküldő szolgáltatások SPAM jellegű, vagy mennyiségű leveleinek kiküldésére. Amennyiben ilyen szolgáltatást igényel, kérjük válassza Hírlevélküldő SMTP csomagunkat!
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
PDF formátum
Tárhely opciók megrendelőlap
Amennyiben Önnek honlapja, webáruháza, vagy egyedi rendszere kényelmes és szakszerű kezeléséhez új a tárhely csomagjában foglalton felüli extra FTP hozzáférésre, további SQL adatbázisra, e-mail postafiók darabszám és/vagy kvóta bővítésre, vagy egy domainhez használható SMTP szolgáltatásra van szüksége azt a mellékelt megrendelőlapon igényelheti.
Kattintson ide a dokumentum letöltéséhez
Viszonteladói feltételek és regisztráció