GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu

Új honlapot szeretne? Elégedetlen a jelenlegivel, vagy csak valami modernebbre vágyik? Esetleg induló vállalkozása online marketingjét szeretné megalapozni? Készséggel állunk rendelkezésére!


Közel egy évtizedes fennállásunk során az internetes megoldások minden területén szereztünk értékes tapasztalatokat. Szolgáltatásunk magas színvonalát bizonyítja, hogy olyan neveket tudhatunk visszatérő partnereink sorában, mint a HUNGEXPO, ENSZ-FAO, Magyar Turizmus Zrt, vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal. Büszkék vagyunk ügyfeleinkkel ápolt jó kapcsolatunkra, és hiszünk benne, hogy az eredményes munka kulcsa a precíz és hatékony kommunikáció.


Mit takar pontosan a honlapkészítés szolgáltatás?

  • A legmodernebb trendek szerint tervezett, ergonómikus kialakítású honlap designt, az Ön legfontosabb termékeit, szolgáltatásait, információit előtérbe helyezve.
  • Áttekinthető, személyre szabott adminisztrációs rendszert, melyen keresztül honlapja minden elemét szerkesztheti, finomhangolhatja.
  • Igény szerint egyedi modulfejlesztést (webáruház, képgaléria, hírlevélküldő, fórum, vendégkönyv, chat, vagy bármi más).
  • Ingyenes keresőoptimalizációt, valamint Google-szolgáltatás beállítást (AdWords, Analytics, Webmaster Tools), hogy a lehető legelőkelőbb helyezést érje el a keresők eredménylistáján, és nyomonkövethesse honlapja statisztikáit.
  • Amennyiben nincs saját tárhelye, és nem szeretne időt pazarolni a megfelelő hosting cég felkutatására, webhostingot és domain regisztrációt is vállalunk, saját szerverünkön.


Kár lenne elveszíteni a vásárlói felét a szakszerűtlet kivitelezés miatt, nem igaz!? Már a tervezés során észben tartjuk, hogy a látvány magával ragadó és hiteles legyen, hiszen tudjuk, hogy a vásárlók 46%-a aszerint dönt, hogy mit lát. Ha úgy ítéli meg, hogy nem tűnik számára elég profinak a cég, szolgáltatás, vagy termék odébb áll. Ez azt jelenti, hogy egy kedvezőtlen kinézetű weboldallal biztosan a konkurencia zsebét tömjük meg!


Viszonteladói feltételek és regisztráció