GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu
Hogyan zajlik a honlap, webáruház, egyedi rendszer fejlesztési folyamata?

Hogyan zajlik a honlap, webáruház, egyedi rendszer fejlesztési folyamata?

 • Amennyiben megfogalmazódott Önben az igény, hogy vállalatának online megjelenést biztosítson, vagy a meglévő honlapját modernebbre cserélje, töltse ki online árajánlatkérő űrlapunkat. Ha erre nem tud időt szakítani, vagy személyesen beszélné meg velünk a cégünk által nyújtott lehetőségeket kérje ingyenes telefonos és személyes konzultációnkat és kollégánkkal egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen beszélheti meg igényeit.
 • Egyes esetekben az online ajánlatkérést követően is javasoljuk a személyes egyeztetést, pontosítás, igényei és javasolt megoldásunk véglegesítése végett. Az egyeztetést, vagy ajánlatkérést követő maximum 48 órán belül megküldjük Önnek egyedi, az Ön igényei szerint kialakított szakmai javaslatunkat és árajánlatunkat.
 • Ha ajánlatunk elnyeri tetszését és minket tüntet ki bizalmával, megküldjük Önnek vállalkozási szerződésünket, melyet elfogadást követően aláírásunkkal hitelesítünk.
 • Egyedi fejlesztések esetén fejlesztési vezetőnk irányításával elkészítjük a műszaki igényességű, de közérthető módon megfogalmazott fejlesztési specifikációt, melyet közös elfogadással véglegesítünk és hitelesítünk. Dobozos termékek megvásárlása esetén ugyanebben a lépésben online demó-t biztosítunk a rendszer megtekintése érdekében.
 • Ezután elkezdődik a grafikai tervezés. A bemutatott egyedileg az Ön számára készített terveket addig módosítjuk, amíg tökéletesen meg nem felel az Ön elvárásainak.
 • A grafikai terv végleges elfogadását követően először a statikus design működő online változatát készítjük el a böngészőfüggetlen (W3C szabvány szerinti) HTML és CSS kódolással. Garantáljuk, hogy elkészült oldala az alábbi böngészők legfrissebb stabil verzióival gond nélkül működik majd: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari, Opera
 • A HTML fejlesztéssel párhuzamosan szakértő programozóink kialakítják honlapjuk, webáruházuk háttérrendszerét, vagy lefejlesztik a fejlesztési specifikáció szerinti egyedi modulját,- komplex rendszerét.
 • Ezután következik a BÉTA átadás és a tesztelés fázisa, amikor Ön egy próbatárhelyen kitapasztalhatja honlapja, rendszere működését, feltöltheti élesítésre váró tartalmait, mi pedig a használat során felmerülő hibákat kijavítjuk és nem utolsó sorban Önnel egyetértésben finomítjuk a keresőoptimalizációs beállításokat.
 • A tartalomkezelő rendszerünkhöz részletes használati útmutatót adunk át, vagy az Ön igénye szerint helyszíni oktatás keretében személyesen mutatjuk be a webszerkesztés praktikáit, továbbá díjmentes tartalomszerkesztési és keresőmarketing útmutatót is biztosítunk!
 • Tesztelés és tartalomfeltöltés után elhelyezzük és beüzemeljük honlapját a végleges tárhelyén, amennyiben még nincs kipróbált tárhely szolgáltatója, ezen a téren is teljeskörű megoldásokat tudunk kínálni.
 • Az élesítést követően munkatársaink kézséggel állnak rendelkezésére további igényeivel, kérdéseivel, esetleges további garanciális javítási igényeivel kapcsolatban bármely elérhetőségünkön.
 • A használat során felmerülő programozási hibákra 3 év teljeskörű garanciát vállalunk, de opcionális kiemelt ügyfélszolgálati szolgáltatásunk keretében bármilyen, a honlapot, webáruházát, egyedi rendszerét és egyéb webes megoldásokat érintő módosításokban, tartalomfrissítésben, megvásárolt rendszerének funkciónális és törvényi verziókövetésében is partnerei leszünk.


Viszonteladói feltételek és regisztráció