GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu

Viszonteladói Partnerprogramunk fő célja, hogy az abban részt vevő társcégek saját ügyfeleik számára a GrafiNet minőségi, és kiváló ár/érték arányú szolgáltatásait úgy tudják biztosítani, hogy az együttműködésben szakmai és anyagi elképzeléseiket megvalósíthassák.

 

Programunk alapvetően az alábbi területeken való együttműködési lehetőségeket biztosítja:

 

Termékeink forgalmazása: Dobozos termékeink forgalmazása, vagy egyedi fejlesztésű rendszerek kivitelezése a Viszonteladó partner saját márkeneve alatt. Minden így eladott licencből őket a megállapodás szerinti jutalék illeti meg.
Kiajánlás: A partnercég ajánlja ügyfeleinek cégünk szolgáltatásait/termékeit és részt vesz az együttműködés megszervezésében. Sikeres együttműködés esetén cégünk az adott ügyletre megállapított jutalékot fizeti meg a viszonteladó részére.

 

A sikeres együttműködés reményében, várjuk megtisztelő megkeresésüket a reseller@grafinet.hu e-mail címen, vagy az elérhetőségeinkben szereplő telefonszámon.


Viszonteladói feltételek és regisztráció