GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu

Vajon Ön ismeri, a webáruházak megdöbbentő gazdasági statisztikáit?

 

Összegyűjtöttünk egy pár érdekes adatot, olyan gazdasági jelentésekből és nagyvállalati felsővezetőknek szánt elemzésekből, amelyek hazánk és a világ lesikeresebb vállalatainak gazdasági fejlődési lehetőségeit jelölik ki 2012-től kezdődően! A lenti információk egy része a GKI forrásaiból, míg mások a Google elemzőitől jutottak tudomásunkra.

  • Az online boltok forgalma Magyaroszágon 2009-ben 95 milliárd Ft, 2011-ben már 155 milliárd Ft, 2012-ben várhatóan több, mint 200 milliárd ft!
  • A gazdasági válság miatt az online jelenlét fontossága a költséghatékonyság miatt ugrásszerűen megnövekedett, minden nagyvállalat a legtöbb marketing kiadást az online felületük, webáruházuk fejlesztésére fordította.
  • 2012-ben kizárólag az  online vásárlások és hirdetések piaca tudott növekedni, míg az offline értékesítés átlagosan 10%-ot csökkent, és vele együtt jelentősen zuhant a TV reklámok és offline hirdetések iránti kereslet is.
  • Az internetezők több mint 90%-a használja a világhálót vásárlás előtti információgyűjtésre.
  • Az emberek 47%-a úgy gondolja, hogy ha egy termék nem szerepel az Ön webhelyén, akkor az üzletben sem kapható. A vásárlók elvárják, hogy az üzlet teljes termékkínálata megjelenjen az interneten is, és tízből hét vásárló azt is elvárja, hogy a látott termékeket online azonnal meg is vásárolhassa.
  • A legtöbb hazai webáruház a nyitás utáni első évben több mint 65%-os forgalomnövekedést ér el, minden indulásuktól számított újabb üzleti évben látogatottságuk megduplázódik!
  • Webáruháza termékeit úgy hirdetheti online, hogy csak a ténylegesen betérő látogató után kell fizetnie, az így elköltött marketing forintjairól pedig részletes statisztika, és váráslási napló áll rendelkezésére!

Tudta, hogy ...

  • a nálunk vásárolt webáruháza forgalmának növelését célzó online kampányát nálunk akár heti 10.000 forintból  elindíthaja, amit 100%-ban a Google hirdetések megjelenésére fordítunk!?
  • újonnan megrendelt webáruházához most ingyenes Google Adwords kampányt biztosítunk!?

 

Indítsa be még ma online üzletét! Ne felejtse el, hogy nélküle minden nap több ezer forint megrendeléstől eshet el. Kérjük érdeklődés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, vagy kérjen ingyenes árajánlatot, díjmentes visszahívást, hogy megismerhessük igényeit.


Viszonteladói feltételek és regisztráció