GrafiNet - dream ON

Honlap és webáruház egyedileg igényesen elkészítve, keresőbarát kivitelezésben! Mindez elérhető árakon, INGYENES Google kampánnyal!

Év honlapja díj: Budapesti Értéktőzsde www.bet.hu - 2008
Webmail
Ügyfélkapu

Összesített beállítólap: a legfontosabb információk áttekintő jegyzéke CRM, ERP ügyviteli rendszerrel való műszaki kapcsolat CRON feladatütemező: cronjobok beállítása és szerkesztése grafikus felületen! DNS: NS1-NS2, átirányítás, aldomainek kezelése, A-MX-CNAME-NS-TXT rekordok E-MAIL: postafiókok, aliasok, átirányítások, forgalmi statisztika, állítható SPAM szűrés Egyedi szolgáltatófüggő arculat és márkamegnevezés FTP: hozzáféréskezelés,. új FTP felhasználó, FTP IP szűrés, kvótakezelés Háromszintű beléptetés és jogkezelés: adminisztrátor, viszonteladó, weblaptulajdonos Helyzetérzékeny szakértő súgó közérthető nyelvezettel Központi hírek és rendszerinformációk menedzselhetősége MULTISZERVER funkció: e-mail, web és SQL szervereknél is multiszerver, vagy fürtkezelés Online log és statisztikakezelés SQL: DB kezelés, új adatbázis (mySQL és PostgreSQL) Teljeskörű e-mail, ftp, adatbázis, DNS kezelés Viszonteladói felület (központi, vagy ügyfélszintű kvótakezeléssel) WEBSZERVER: PHP verziók, SSL, mail() kvóták, átirányítások... XML alapú .HU, .EU, .COM regisztrációs rendszer kapcsolat és domainkezelés

A GrafiNet e-Hosting rendszer egy Linux rendszerű webkiszolgáló vezérlő és technikai beállító felület, amely grafikus felületet és szerver szintű legyártásra alkalmas háttérműveleti modulokat biztosít, és automatizált eszközöket tartalmaz a webtárhelyek és domainek kezelésének egyszerűsítésére. Mindezt folyamatosan frissített és fejlesztett dobozos környezetben! Valós és virutalizált szerver környezetben való futtatásra is alkalmas!

Rendszerünket ajánljuk webfejlesztő cégek részére, vagy olyan domain és tárhely szolgáltatók részére, akik más kedvezőtlen licencelésű szoftverek olcsó és akár egyedi igények szerint továbbfejleszthető alternatíváját keresik! Rendszerünk specialitása az ügyviteli rendszerrel való automatizálható összekapcsolhatóság a szolgáltatáslétesítéstől a domain és tárhely meghosszabbítások, vagy parkoltatások kezeléséig.

Viszonteladói feltételek és regisztráció